tag:blogger.com,1999:blog-7327794567794468228.post8160075160401082383..comments2023-11-30T19:28:25.182+03:00Comments on Mutfak Merakım: Evde Doğal Elma SirkesiSema Bilginhttp://www.blogger.com/profile/04804360901284025835noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7327794567794468228.post-7865621029532708982017-10-11T09:31:38.776+03:002017-10-11T09:31:38.776+03:00Teşekkür ederim. Doğrusu ben de ilk kez yaptım. Fa...Teşekkür ederim. Doğrusu ben de ilk kez yaptım. Fakat yaşadığım bölgede evde elma sirkesi yapan kişiler var. İki ay kadar kısa bir sürede olgunlaşıyor aslında. Ama söylenene göre tam berraklığına ve kıvamına ulaşması bir yılı buluyormuş. Ben de usulüne uygun olarak yapmak istediğim için, bu kadar süre bekletmek istiyorum. Bence siz de tekrar deneyebilirsiniz. Çok sevgiler ve selamlar...Sema Bilginhttps://www.blogger.com/profile/04804360901284025835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7327794567794468228.post-64272737415846550262017-10-11T07:09:46.194+03:002017-10-11T07:09:46.194+03:00Elinize sağlık. Ben de denemiştim ama başarılı olm...Elinize sağlık. Ben de denemiştim ama başarılı olmadı. Ya da bana öyle geldi:) <br />Benim bildiğim 1 yıl beklemek gerekmiyor aslında. Annem çok kısa sürede kullanmaya başlıyor. Belki tadın yerine oturmasıyla ilgilidir. Sevgiler... Mutlu Ellerhttps://www.blogger.com/profile/17658580535286480709noreply@blogger.com